DE KRACHT VAN SISTERHOOD

Wij vinden het belangrijk dat er events zijn waar vrouwen volledig zichzelf kunnen én mogen zijn. Met Hippie Retreats begeleiden wij workshops en events waarbij we een veilige omgeving creëren voor vrouwen om volledig in kunnen verzachten.

Het samenkomen van vrouwen creëert een soort sisterhood. Een bijzondere verbondenheid op een plek waarin we elkaar kunnen steunen, inspireren en versterken.

Nathalie en Pauline

NATHALIE KEMNA

In haar yogales neemt Nathalie Kemna je mee op een ontdekkingsreis in je eigen lichaam. Ze helpt je graag om te luisteren naar jouw lichaam en jouw eigen flow te vinden.

Naast haar passie voor yoga is Nathalie een multitalent. Ze kan fotograferen, video’s editen en heeft aan haar Instagram account bijna een fulltime baan waar ze bij iedere foto haar ware gevoelens deelt. Ze bruist van de inspiratie en creëert vanuit haar hart creatieve content voor bedrijven.

PAULINE VAN MOURIK

Pauline van Mourik is eigenaresse van Yoga Studio Kokos en een ervaren yoga docent met een grote passie voor dans, kunst en creativiteit. Deze thema’s zijn verweven in de dingen die ze doet en uit het dansen haalt ze inspiratie voor de bewegingen in haar les.

Ze stroomt vaak over van de inspiratie en kan dit kwijt in haar creatieve werk. Ze creëert interieurs, producten en websites die vaak resulteren in een waar kunstwerk.