ONE DAY WOMEN'S RETREAT (NL)

HET PROGRAMMA

  • ontspannen yogales met etherische olie
  • vegan en glutenvrije lunch
  • 1 op 1 sharing
  • cacao ceremonie
  • ecstatic dance / yoga dans
  • onbeperkt thee en healthy snacks
  • free time in between
  • sharing circle als groep
  • toegang tot een prachtige nieuwe yoga studio

DE LOCATIE - YOGA STUDIO KOKOS

Yoga Studio Kokos bevindt zich in het hart van Beverwijk naast een prachtige kerk. Vanuit de studio heb je uitzicht op de bijzondere koepel kerk en door de grote openslaande deuren heeft de studio een bijzonder mooie licht inval. Met de duinen en het strand vlakbij is dit een bijzondere plek om samen te komen en te genieten van de natuur, elkaar en de bijzondere sfeer die hier hangt.

DE DAG

Dit retreat staat in het thema van verbinding, met elkaar en jezelf, in een veilige omgeving met vrouwen onder elkaar. Door middel van meditatie, beweging en cacao kom je in dieper contact met je eigen hart. Van daaruit ga je voelen welke stappen je dient te zetten om nog meer in je kracht te komen staan. Dit retreat is speciaal voor vrouwen, omdat wij geloven in de kracht van sisterhood, een onvoorwaardelijke verbondenheid onder vrouwen. Wanneer een groep vrouwen met elkaar verbindt ontstaat er iets moois. Een eenheid, een kracht en vooral een veilige plek waarin we elkaar kunnen steunen, inspireren en versterken.

TIJDSCHEMA

Zondag van 10.00 – 16.30 uur

TEACHERS

Nathalie Kemna en Pauline van Mourik zijn de teachers en weten in het moment in te spelen op de behoeften van de groep.

CACAO CEREMONIE

Een cacao ceremonie is eigenlijk een eeuwenoud ritueel dat wordt gezien als de ultieme hart-opener. Naast dat de rauwe cacao bomvol vitamines en mineralen zit, verhoogt het de doorbloeding. Het kan het lichaam helpen te helen en te ontgiften en het geeft je immuunsysteem een enorme boost.

Onze Sacred Cacao Ceremony is een helende ceremonie die je weer helpt verbinden met jouw intuïtie en het openen van jouw hart. Het kalmeert je hoofd, waardoor je gedachten naar de achtergrond verdwijnen, zodat je vanuit het hoofd in je hart kan landen. De ceremonie helpt je om weer in contact te komen met jouw innerlijke kracht en creativiteit. Daarnaast zorgt de rauwe cacao voor een gevoel van euforie en een heerlijke natural high.

AROMA RELAX FLOW YOGA

Ontdek de helende kracht van verschillende oliën in deze ontspannen yoga les. Tijdens deze les kan je de effecten van iedere olie intenser ervaren door beweging en meditatie. Zuivere, essentiële oliën zijn enorm krachtig en kunnen je helpen om meer balans te brengen op emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. De les is een combinatie van ontspanning en flow.

YOGA DANS

Yoga is een vorm van meditatie in beweging waarbij we de rust vinden in ons hoofd. Tijdens de Yoga Dans maken we de beweging intuïtief vanuit ons lichaam. Het gaat hier niet om technieken of moeilijke houdingen, maar we begeleiden je vanuit een simpele warming-up naar een dans. Een manier van bewegen waarbij de muziek je mee neemt en waarbij je mag vertrouwen op jouw eigen lichaam en beweging.

SHARING CIRCLE

Wij geloven in de kracht van delen. Het samenkomen van vrouwen in een cirkel creëert een soort sisterhood. Een bijzondere verbondenheid en een veilige plek waarin we naar elkaar kunnen luisteren en waarin we elkaar kunnen steunen, inspireren en versterken.

VEGAN EN GLUTENVRIJE LUNCH

We verzorgen een heerlijke glutenvrije en vegan lunch. Daarnaast kan je de hele dag door thee, water en gezonde snacks pakken.

DE PRIJS

€144,-
Er is plek voor 10 vrouwen

AANMELDEN

Aanmelden of meer informatie kan via: hippieretreats@gmail.com

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik in mijn eentje deelnemen aan dit retreat?
Jazeker, een grote kans dat je nieuwe vriendinnen maakt!

Ik heb nog nooit yoga gedaan, is dat een probleem?
Neehoor, voor de yoga les is geen yoga ervaring vereist.

Is rauwe cacao veilig?
Ja, rauwe cacao is volledig veilig om te drinken, tenzij je zwanger bent of borstvoeding geeft. De cacao heeft een positieve uitwerking op je lichaam en heeft geen hallucinerende werking.

Hoe reserveer ik een plekje?
Stuur ons een email met je gegevens dan houden we een plekje voor je vast (tot maximaal 4 dagen). Zodra wij je betaling volledig hebben ontvangen is je plek definitief.

Wat is het adres van Yoga Studio Kokos?
Breestraat 95-2 in Beverwijk

NATHALIE & PAULINE

Nathalie en Pauline zijn echte moderne hippies! Beiden met een grote passie voor yoga, spiritualiteit en het leven. Ze ontmoetten elkaar tijdens een yoga opleiding en hadden gelijk een klik. Met Hippie Retreats organiseren zij events voor vrouwen waar vrijheid, plezier en creativiteit centraal staan.